Geslaagde voordracht BMT Aerospace

Op 30/6/2023 kwam Site General Manager van BMTaerospace uit Oostkamp, de heer Ruben Van Poecke, namens APCOM EBKT in het clubhuis van RZAC, een voordracht verzorgen over dit wereldwijd bekend bedrijf uit Oostkamp en hun productie van zeer hi-tec producten voor Airbus, Lockheed, Sikorsky, Moog,… Het werd wat meer technisch gebracht omdat de aanwezigen enigszins bekend waren met luchtvaarttechniek en het was dan ook voor iedereen een zeer leerzame uiteenzetting gelardeerd met ’n bijzonder goede powerpoint en met bijzonder knap didactisch materiaal. Als derde voordracht in de reeks van vier dit werkjaar van APCOM, was ook deze avond bijzonder geslaagd.

Geplaatst in Ongecategoriseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.