Geslaagde nieuwjaarsreceptie

9/2/2024. Het luchthavengebouw liep vol voor de receptie van de Airport Community. We zagen vele leden opdagen voor een gezellige babbel waarbij menig glas werd gedronken en gelukkig nieuwjaar werd gewenst. Een mooie ppt-presentatie liet de aanwezigen nog ’s genieten van het voorbije werkjaar waarbij ook beelden over het scherm rolden van wat komt in 2024; onder andere het eeuwfeest van de Vliegschool van de Belgische Luchtmacht hier ooit op Wevelgem gevestigd. Voorzitter Thierry van Apcom sprak in zijn toespraak zijn dank uit naar alle aanwezigen en naar de medewerkers die zich mateloos inzetten voor de vereniging.

Geplaatst in Ongecategoriseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.