Druk najaar 2016

Het was een druk najaar 2016 voor de community

Het najaar van de airport community begon op 30 september met de voorstelling van het boek: 100 Jaar Vliegen in Kortrijk-Wevelgem. Het boek werd door de dames Ann/FIA en Vanessa/Biggles meegebracht in een heli van Barbara/STB-Copters. Beide dames hadden zich voor de gelegenheid in een passend pakje gestoken. Ze zagen er bijzonder mooi uit, zoals steeds. Het boek werd bijzonder goed onthaald en de commentaren luiden heel positief. Dit is een standaardwerk over Vliegveld Kortrijk, daar is iedereen het over eens.

Op 20 oktober was journalist Steven Decraene te gast om onder ruime belangstelling het faillissement van Sabena uit de doeken te doen. Er kwam een heel terechte opmerking vanuit het publiek: wat als de (Waalse?) politiek de alliantie met United Airlines had toegestaan ?

Met sinterklaas, op 6 december, bracht de brave man ons een uiteenzetting overluchtvaartongevallen. Luc Blendeman, Chief Investigator FOD Mobiliteit en Vervoer bracht de talrijke aanwezigen met een power-point-presentatie op weg naar veiliger vliegen met vaak confronterende inzichten.

Geplaatst in Ongecategoriseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.