Druk voorjaar 2017

Het was een druk voorjaar 2017 voor de community

en hoe dichter we 25/26+27 augustus naderen, hoe verhitter de gemoederen gerraken bij het OT want er is nog zoveel te doen voor het komende feestweekend van viering 100 jaar vliegveld. Mààr! Zoveel we nog moeten finalizen zoveel te meer is er al gerealiseerd om van de viering een groots feest te maken.  We beginnen met de Twisters by dawn op vrijdagavond. Het team komt vrijdag NM aan. Kom dat zien !

Three thrill-seeking pilots have joined forces to form the world’s first pyrotechnic formation display team. The Twister Aerobatics Team pilots have travelled the world from their base in Oxford to perform spectacular routines complete with LED lights and wing-tip pyrotechnics some 500ft above ground. The men, Peter Wells, Jon Gowdy and Guy Westgate, came together after searching for “something new” having flown for years in other teams or individually. “Starting from the beginning I’ve always been a bit of a hanger rat,” said the group’s leader, Peter Wells. SWNS News

 

Geplaatst in Ongecategoriseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.