Charity for Virunga – Anthony Caere

Op vrijdag 10 mei 2019 organiseert de Flanders Aviation Society haar vierde CHARITY EVENT, deze keer ten voordele van het Virunga Nationaal Park in Congo. De westvlaming Anthony Caere, o.a. gekend van het TVprogramma Flying Doctors, strijdt daar als rasechte bush flyer mee voor het behoud van dit juweel in biodiversiteit.
Anthony staat als gastspreker dan ook garant voor een avond doorspekt van avontuurlijke verhalen, gebracht met een aanstekelijke gedrevenheid en een grenzeloos engagement. Deze boeiende voordrachtavond vindt plaats in de Aula Major op de Campus HOWEST, Graag Karel de Goedelaan, Kortrijk. 

Wanneer: vrijdag 10 mei 2019 om 19u30
Waar: Campus HOWEST, Graag Karel de Goedelaan, Kortrijk
Tickets: 14 EUR

Bestel hier je tickets

 

Geplaatst in Ongecategoriseerd en getagd met .

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.