APCOM alive and kickin’

APCOM, de airport community van Vliegveld Wevelgem, is alive and kickin’. Sinds 2013 (de allereerste luchthavendagen van de Vlaamse Overheid tot 2017 (het 100-jarig bestaan van de luchthaven) is APCOM gedurig in de weer geweest met de (mede) organisatie van deze evenementen.  APCOM verviel daarna in een rustige lente-zomerslaap maar die is voorbij.

Vooreerst is onze website www.airportcommunityebkt.be hernomen en in een nieuw, fris kleedje gestoken, mee met de digitale tijden die zeer snel veranderen.  Via onze nieuwsbrief ontvangt iedere fan en gebruiker van het vliegveld onze meldingen. Onze e-mail-adressenlijst is zeer uitgebreid en het bereik is dan ook enorm.

Ook voor wie op onze vernieuwde site, in de toekomst, maandelijks de blog van LV-auteur Guido Bouckaert wil lezen zal hiervan via onze nieuwsbrief worden verwittigd.

Geplaatst in Ongecategoriseerd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.